HUISREGELS

 

We bouwen graag een goede relatie op met onze klanten en patiënten. Om iedereen zo adequaat en plezierig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een aantal huisregels opgesteld.

NORMEN EN WAARDEN

Binnen de praktijk moet iedereen zich volgens de algemeen geldende normen en waarden gedragen.

PARKEREN

Wil je je fiets of auto zo parkeren dat anderen daar geen overlast van ondervinden? Je kunt de auto parkeren in de vakken die er rondom de praktijk zijn.

DIRECT PLAATSNEMEN IN DE WACHTRUIMTE

Heb je een afspraak? Je hoeft je dan niet te melden bij de receptie, maar je kan direct plaatsnemen in de wachtruimte.

NA 10 MINUTEN WACHTEN

Wanneer je 10 minuten ná het verstrijken van de begintijd van je behandeling nog niet door je therapeut opgehaald bent, meld je dan bij de receptie.

Wachtruimte netjes

Wil je de wachtruimte netjes achterlaten en gebruikte lectuur en/of speelgoed terugleggen na gebruik?

Voorrang aan mindervaliden

Wil je bij gebrek aan zitruimte voorrang geven aan mindervalide personen? Niet roken In de praktijk mag niet worden gerookt.

OP TIJD AFZEGGEN

Verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren. Wil je dit wel op tijd bij ons doorgeven? Zeg je niet op tijd af (ten minste 24 uur van tevoren), dan brengen wij de kosten voor de behandeling bij jou in rekening. Bij geen gehoor of buiten de openingstijden (dus ook in het weekend) kun je een bericht inspreken op de voicemail van onze telefoon of ons mailen. De AfsprakenApp helpt je ook herinneren aan je afspraak. Download hem direct en voorkom onnodige kosten bij verhindering!

Handdoek en hygiëne

Je wordt verzocht bij elke behandeling een handdoek mee te nemen. Verder verwachten wij van je dat jij als patiënt/cliënt de persoonlijke hygiënische regels in acht neemt.

Passende kleding, schone schoenen

Als de behandeling ook in de oefenzaal plaatsvindt, vragen wij je passende kleding en schone (sport)schoenen te dragen.

Waardevolle spullen

Laat geen waardevolle spullen achter in de wachtruimte.

Verlies of diefstal

De praktijk is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen in of rond het pand.

Calamiteiten

In geval van calamiteiten volg je de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie, brandweer) op.

Persoonlijk letsel

De praktijk aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliënten die zich niet aan de instructies van de fysiotherapeut hebben gehouden.

Zorgverzekeraars

De praktijk heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij rechtstreeks declareren bij jouw verzekeraar. Lees zelf goed de polisvoorwaarden na, zodat je weet hoeveel behandelingen je vergoed krijgt.

AFSPRAAKKAARTJE MEENEMEN OF AFSPRAKENAPP DOWNLOADEN

Neem altijd je afspraakkaartje mee. De therapeut kan daar dan de volgende afspraken op invullen. Ook maken wij gebruik van de AfsprakenApp. Daarmee heb je de mogelijkheid om 24 uur van te voren een herinnering te krijgen van je afspraak.

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch