Missie: Samen bewegen naar gezondheid; op weg naar mobiliteit en vitaliteit voor jong en oud.

Visie

FysioCentrum Heesch vormt samen met FysioCentrum Oss, FitnessCentrum Heesch en KinderFysio Maasland één totaalconcept. Vanuit dit collectief willen we mensen in beweging brengen. Wij zijn tenslotte allemaal bewegingsspecialisten. Ieder vanuit zijn eigen discipline, maar zeker ook elkaar ondersteunend om het einddoel te bereiken: mensen in beweging brengen naar gezondheid. Als onderneming werken wij samen aan mobiliteit en vitaliteit van lichaam én geest. Dit doen wij in samenwerking met jou als cliënt, met andere collega’s en, indien nodig, met externe partijen. Samen werkend aan het proces van bewustwording van de gezondheid van de patiënt.

Binnen de fysiotherapie hebben we verschillende disciplines die elkaar aanvullen, versterken en verbinden. Zo is algemene fysiotherapie, (kinder-)manueel therapie, sportfysiotherapie, psychosomatisch fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie- en bedrijfsfysiotherapie in onze praktijk aanwezig. Verder werken we intensief samen met onder andere ergotherapie, podotherapie, logopedie en diëtiek. Maar ook werken we met bijvoorbeeld sportverenigingen om hen te ondersteunen en begeleiden met (herstel)trainingen of het behandelen van blessures.

Binnen de praktijk zijn we open en transparant naar elkaar. Er is altijd ruimte voor vragen en discussie. Ook blijven we up-to-date van de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen en inzichten. Dit alles in het belang van de patiënten die wij behandelen. We werken vanuit de volgende kernwaarden:

  • Samen(werking)
  • Passie (voor het vak)
  • Trots (op wat er tot nu toe bereikt is en ons veelzijdige team)
  • Mens (bewustwording, gezondheid en beweging)

MEER OVER FYSIOCENTRUM HEESCH

 

 

OEFENAPP
Huiswerkoefeningen voor op uw smartphone of tablet. Als praktijk hebben we een eigen app ontwikkeld: FysiOtherappy. Deze app helpt je elke dag herinneren aan de oefeningen die de fysiotherapeut samen met je heeft doorgenomen.

lees meer »

HUISREGELS
We bouwen graag een goede relatie op met onze klanten en patiënten. Om iedereen zo adequaat en plezierig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een aantal huisregels opgesteld.

lees meer »

KWALITEIT
Jouw therapie wordt altijd verzorgd door een fysiotherapeut die daarvoor een speciale opleiding heeft gevolgd en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen via diverse netwerken. Ook zijn wij HKZ-gecertificeerd.

lees meer »

KLACHTEN
Ben je niet tevreden over de behandeling door je fysiotherapeut of heb je een andere klacht? Kaart dit dan bij ons aan. Je kunt je melden bij je fysiotherapeut, bij de administratie of bij de eigenaar van de praktijk. Wil je de klacht liever op papier zetten? Dan kun je je klacht natuurlijk naar ons toesturen of mailen: FysioCentrum Heesch, Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch of via info@fysiocentrumheesch.nl Wij behandelen de klacht volgens de richtlijnen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Meer informatie kun je vinden op de consumentensite van het KNGF.

contact »

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

Chat openen