Samenwerking Tripod Training en FysioCentrum Oss

OSS | Manueel therapeut Fer van den Hurk en fysiotherapeut Sjoerd Peters werken vanaf 1 februari, onder de naam FysioCentrum Oss, vanuit Tripod Training in Oss. “We delen dezelfde visie en staan voor een hoge kwaliteit”, aldus Van den Hurk en Coert van Roessel.

Van den Hurk en Van Roessel werkten van 1999 tot 2007 samen bij Medifit Oss. “Een mooi bedrijf en we hebben altijd fijn samengewerkt”, aldus Van den Hurk. In 2007 verkaste hij naar FysioCentrum Heesch. Op dat moment waren er zes therapeuten werkzaam, momenteel zijn er 27 werknemers verspreid over twee locaties. En nu start er dus een locatie in Oss onder een eigen naam. Van Roessel begon in 2007 met Tripod Training. Daarin staan drie factoren centraal: beweging, voeding en beleving. In 2016 trok hij met zijn bedrijf in aan de Euterpehof 16 in Oss. “We merken dat Nederlanders zich -mede door televisieprogramma’s- steeds bewuster worden van een gezonde levensstijl, maar aan de andere kant nemen de cijfers van obesitas toe. Wij helpen ze om de knop om te zetten en de levensstijl te veranderen die bij iemand past en blijvend is.” Na een voorbereidend en intake gesprek wordt eerst alles in kaart gebracht, zoals op medisch gebied, fysieke testen, belemmeringen, qua voeding en hoe de dagindeling eruit ziet. “Daarna wordt een individueel programma samengesteld. Dat varieert van een gevarieerd trainingsprogramma tot een voedingsplan, maar yoga en een mental coach zijn ook mogelijkheden. We willen zowel op fysiek als op mentaal vlak mensen in beweging krijgen.”

Gezondheidscentrum
Het duo heeft in de loop der jaren veel contact gehad. Als er sporters bij Tripod Training met blessures kampten, werden ze naar Heesch doorgestuurd, maar vanaf deze week is dit dus niet meer nodig. Van Roessel: “Wij willen ons allebei onderscheiden door kwaliteit aan te bieden. Dat bracht me bij Fer. We zijn steeds meer een gezondheidscentrum aan het worden en we willen klanten zo snel mogelijk helpen. Naast vitaliteitscoaches, een diëtiste en een mental coach passen fysiotherapeuten hier perfect. De lijnen zijn zo heel kort en we hebben alles onder één dak.” Van den Hurk: “Ons motto is ‘bewegen naar gezondheid’. FysioCentrum Oss kan een goede leveren aan Tripod Training. Klanten krijgen hier enorm veel persoonlijke begeleiding en wij kunnen onder andere kijken naar een stukje blessurepreventie, beweeganalyses en de combinatie belasting/rust.” Bij blessures kunnen klanten zo snel mogelijk terecht bij FysioCentrum Oss. “Stel dat wij de klachten niet kunnen verhelpen, dan gaan we in overleg welke collega in Heesch dat wel kan. We hebben tenslotte een team met achttien therapeuten.”

Informatie
Tripod Training is maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 tot 21.30 uur, op zaterdag van 7.00 tot 14.00 uur en zondag van 9.00 tot 12.00 uur. Bereikbaar via (0412) 85 08 36 of info@tripodtraining.nl. Meer op www.tripodtraining.nl. FysioCentrum Oss is bereikbaar via (0412) 72 49 60 en e-mailadres info@fysiocentrumoss.nl.

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch