HILDE BEKKERS-LANGENS

Mijn naam is Hilde Bekkers-Langens, geboren en getogen in Nistelrode en sinds 2014 werkzaam bij FysioCentrum Heesch.

Waar loop je warm voor binnen de fysiotherapiepraktijk?

Ik haal veel energie en voldoening uit tevreden cliënten die hun doel samen met mij (en eventueel andere hulpverleners) hebben bereikt. Iedere cliënt en zijn of haar hulpvraag is anders, waardoor dat continu een uitdaging blijft. Het vak is daardoor zeer afwisselend.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Ik ben het afgelopen jaar geslaagd als geriatrie fysiotherapeut. In de toekomst wil ik me nog meer richten op de geriatrische cliënt in de breedste zin van het woord. De complexiteit en omgevingsfactoren die vaak meespelen bij de geriatrische cliënt zijn vaak zeer uitdagend en interessant.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Ik voetbal drie keer in de week bij RKSV Prinses Irene in Dames 1. Dit doe ik al jaren met heel veel plezier en fanatisme. Ik hoop nog een aantal jaartjes mee te kunnen op dit niveau. Verder ben ik een echt gezelschapsmens, dus houd ik ervan om met familie en vrienden op stap te gaan.

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Ik denk dat ik een tevreden mens ben, want kan niets specifieks bedenken. Ik heb al een aantal mooie reizen gemaakt en zou nog wel meer van de wereld willen zien. In juni 2018 ben ik in het huwelijksbootje gestapt. Daarmee is al één van mijn grootste dromen uitgekomen. Misschien nog ooit een gezinnetje stichten… ?

 

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch