LIEKE VAN DE WETERING

Ik ben Lieke van de Wetering, mama van Mees en getrouwd met Melvin. Ik ben geboren en opgegroeid in Nistelrode en woon nu sinds een aantal jaar in Berghem. Ik houd ontzettend van koken, bakken, creatief bezig zijn, lezen, wandelen en spelletjes doen. Kortom, ik houd niet van stil zitten!

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

Het behandelen en begeleiden van kinderen met uiteenlopende problematiek is mijn ding. Ik geniet van het enthousiasme, de puurheid en eerlijkheid van kinderen en vind het een uitdaging om samen met het kind en zijn/haar omgeving het beste in het kind naar boven te halen.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Op kinderfysiotherapiegebied zijn mijn interesses niet op 2 handen (en voeten) te tellen. Alles wat met het kind en ontwikkeling te maken heeft, vind ik interessant. Daarnaast heb ik een passie voor het overbrengen van kennis en kunde en ik geef dan ook graag presentaties, lezingen, etc. om anderen enthousiast te maken voor mijn vak!

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Ik geniet dus ontzettend van bezig zijn in de keuken: koken, bakken, noem maar op. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en geniet ervan anderen te zien genieten van dat wat ik gecreëerd heb. Daarnaast houd ik van creatief bezig zijn, ook op kookgebied. Het opmaken van borden, het versieren van taarten: ik houd ervan!

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Ik zou het fantastisch vinden om samen met Melvin en Mees heel veel van de wereld te zien. Andere culturen, omgevingen, natuur; daar krijg ik energie van. Helemaal wanneer ik het kan doen met de mensen die mij gelukkig maken.

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch