LINDA VAN DER SLUIJS

Hoi, ik ben Linda van der Sluijs, geboren op 6 juli 1988 en woonachtig in het kleine mooie dorpje Huisseling. Ik ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen. Sinds januari 2017 ben ik het team kinderfysiotherapeuten komen versterken.

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

De prettige sfeer die er hangt. Ik vind samenwerking erg belangrijk en dit merk ik terug aan het fijne contact met collega’s. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat door mijn werk kinderen klachtvrij zijn, meer vertrouwen in eigen handelen hebben of motorisch sterker zijn geworden. Niets is zo prettig om kinderen en ouders met hun hulpvraag tot een positief resultaat te kunnen begeleiden.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Met alle doelgroepen kinderen voel ik een verbinding, maar mogen werken met zuigelingen (0-2 jaar) vind ik het meest bijzondere dat er is. Hierin zou ik me graag willen specialiseren en in de verdere toekomst lijkt het me ook mooi om dit uit te breiden tot cursus/opleiding voor premature zuigelingen.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Hardlopen! Al vanaf mijn 12e opgepakt, maar toen nog als conditioneel onderhoud naast andere sporten. Buiten sporten is zo ontzettend gemakkelijk en bevrijdend, minstens één maal per week in het bos en vaak nog twee keer de weg op voor een duurloop. Samen met een goede vriend, zodat we elkaar ook af en toe uitdagen bij een 10 of 15km run. Over een jaar zouden we de halve marathon in Berlijn willen gaan lopen.

Eén keer per jaar loop ik iets minder hard, maar vooral ver. De Nijmeegse 4-daagse is een virus waar ik niet vanaf kan komen!

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Ik zou graag nog een keer terug willen naar Australië en Nieuw Zeeland, twee oogverblindende landen waar ik als begin 20-er een half jaar heb gebackpackt en mooie herinneringen heb liggen. Maar met stip op één staat toch wel mijn guilty pleasure; een bezoekje aan Disneyland Parijs. Als diehard Disney Classic fan kan ik nog steeds niet begrijpen waarom dit nog niet verwezenlijkt is. Maar ik moet iets te dromen hebben…

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch