LISA VAN WANROOIJ

Mijn naam is Lisa van Wanrooij, geboren 7 september 1995 en woonachtig in Vinkel.

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

Mijn passie is het werken met kinderen. Met de hulpvraag in gedachten ga ik met het kind en zijn/haar omgeving streven naar een nieuw doel binnen de motorische ontwikkeling. Ik vind het een uitdaging om creatief te zijn en kinderen spelenderwijs te stimuleren. Het is fantastisch om te zien dat een kindje stapje voor stapje kan groeien, nieuwe vaardigheden kan leren en meer zelfstandigheid kan bereiken.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Mijn eerste doel is het afronden van mijn master kinderfysiotherapie. Voor de toekomst zijn er nog tal van interessante specialisaties waar ik uit kan gaan kiezen. Daarin hou ik nu mijn opties nog open!

Wat is je passie (hobby) en waarom?

In mijn vrije tijd ga ik veel sporten, waaronder fitness, spinning en hardlopen. Daarnaast ben ik ook graag op de piste te vinden of ga ik een mooie hike maken in de bergen. Een andere hobby van mij is muziek, bij de harmonie in Vinkel speel ik al jaren met plezier dwarsfluit.

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Ik heb de afgelopen jaren mooie reizen gemaakt samen met mijn vriend, waar ik nog steeds met erg veel plezier aan terug denk. Boven aan mijn bucketlist staat dan ook het maken van nog veel meer mooie reizen en het ontdekken van alle mooie plekjes op de wereld.

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch