MARJOLEIN van den Brandt

Mijn naam is Marjolein van den Brandt en ik kom uit Nijmegen.

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

Allereerst geeft het spelenderwijs anticiperen op het kind tijdens een kinderfysiotherapeutische behandeling mij veel voldoening en plezier. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om de hoogst mogelijke doelen na te streven, om zo een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het kind!

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Ik wil mij als kinderfysiotherapeut graag breed ontwikkelen. Het vak kinderfysiotherapie is zo veelzijdig met veel interessante indicaties, wat de keuze voor een specifieke specialisatie erg lastig maakt. Gedurende mijn werkervaring heb ik wel gemerkt veel voldoening te halen uit de behandeling van het jonge kind met hulpvragen wat betreft de fijne motoriek en het begeleiding van kinderen met een neurologische aandoening.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

In mijn vrije tijd ben ik naast de ‘normale’ sportactiviteiten als spinning en fitness, grote fan van allerlei actieve buitensporten in de bergen en in het water. Het levert vaak mooie uitdagingen en ervaringen op! Ook ben ik in mijn vrije tijd graag creatief in de weer.

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Er zijn nog héél veel dingen die ik graag zou willen doen of meemaken. Een echte bucketlist heb ik dan ook niet, maar ik probeer zoveel mogelijk mooie kansen te pakken!

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch