MARLENE van Rosmalen-Lucius

Mijn naam is Marlène van Rosmalen-Lucius en ik woon al mijn hele leven in het mooie dorp Heesch. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben sinds 1987 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Enkele van mijn specialisaties zijn COPD en Claudicatio (ofwel etalagebenen). Verder vind ik het ook leuk om mensen na een operatie (bijvoorbeeld na een nieuwe knie) of blessure weer op te trainen.

Waar loop je warm voor binnen de fysiotherapiepraktijk?

Mijn interesse gaat uit naar het in beweging krijgen en houden van mensen die problemen hebben met hun gezondheid, in welke vorm dan ook. Samen met hen naar een oplossing zoeken voor dingen waar ze, in het dagelijkse leven, tegenaan lopen, bijvoorbeeld traplopen. Mooie dingen van mijn werkzaamheden vind ik dat je mensen tips en tricks kunt geven om toch dingen te ondernemen ondanks hun klachten. Binnen FysioCentrum Heesch vind ik het fijn dat er veel collega’s zijn met verschillende specialisaties, zodat je snel bij de goede collega zit.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Graag zou ik mijn kennis uitbreiden naar goede leefstijlcoaching, zodat ik mensen nog beter kan begeleiden/ondersteunen naar een beter en gezonder leefpatroon. Mensen kunnen dan zelf hun klachten verminderen en liefst voorkomen. Ook als men gebukt gaat onder een chronische aandoening.

Ook gaat mijn interesse uit naar de fascia integraal therapie die weer vele nieuwe behandelmogelijkheden biedt.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Mijn hobby’s zijn tennissen, volleybal, MTB, fitness en allerlei andere vormen van bewegen. Stil zitten is voor mij geen optie!

Wat staat er op nummer één van je bucketlist? Wat zou je nog heel graag willen doen of meemaken?

Het lopen van de 4-daagse van Nijmegen.

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch