METTEN MAAS

Ik ben Metten Maas, geboren in 1986 en kom uit Uden.

Waar loop je warm voor binnen de praktijk?

Binnen de praktijk werken vele fysiotherapiecollega’s met verschillende specialisaties. Zo is er altijd wel een therapeut die past bij de wensen van de patiënt. De gemoedelijke sfeer, persoonlijke aandacht voor de patiënt en de uitgebreide trainingsmogelijkheden in de fitnesszaal spreken mij erg aan en motiveren mij om alles uit mezelf en uit de patiënt te willen halen.

Waarin zou je je verder willen ontwikkelen binnen de praktijk?

Sport heeft altijd mijn interesse gehad en hierin wil ik me zeker verder ontwikkelen. Graag wil ik een specialist worden in het zo snel en goed mogelijk herstellen van sportblessures bij (sub)topsporters.

Wat is je passie (hobby) en waarom?

Naast mijn fysio-activiteiten ben ik ook bondscoach van de para-snowboarders bij de Nederlandse Ski Vereniging op het onderdeel snowboardcross en banked slalom. De para-snowboarders hebben allemaal een lichamelijke beperking en trainen dus voor de Paralympische Spelen. Mijn taak als coach is het scouten van talenten en deze talenten te trainen/opleiden/opvoeden tot topsporter.
Waarom doe ik dit? Ik houd van sporten in de natuur, vooral in de frisse lucht van de bergen en het geweldig om mijn passie over te brengen op andere. Na zelf jarenlang mee te hebben gedaan aan wedstrijden was coachen voor mij een logische volgende stap.
Oh ja, daarnaast doe ik nog aan hardlopen, mountainbiken, fitnessen en train ik het snowboard wedstrijdteam op borstelbaan De Schans in Uden.

Wat staat op nummer 1 van je bucketlist?

Heli-snowboarden in Alaska met een groep ski/snowboard vrienden!

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch