BEDRIJSFYSIOTHERAPIE

Lichamelijke klachten komen soms voort uit verkeerde houdingen achter de computer of tiltechnieken op de werkvloer. FysioCentrum Heesch helpt je medewerkers met de behandeling van de klachten, maar ook met adviezen om klachten te voorkomen.

Wanneer bedrijfsfysiotherapie?

 

Gezondheidsproblemen komen uiteraard ook op de werkplek voor. Dat is vervelend voor zowel de medewerker als de werkgever. Beiden hebben er baat bij dat de werknemer snel herstelt en weer aan de slag kan. De fysiotherapeut, manueel therapeut en bedrijfsfysiotherapeut kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

Onze therapeuten zetten zich in voor de gezondheid van organisaties en medewerkers. Dat doen we op verschillende manieren:

  • We helpen gezondheidsproblemen op de werkplek te voorkomen.
  • We verminderen (structurele) aandoeningen van het bewegingssysteem.
  • We ondersteunen bij de re-integratie van (langdurig) zieke werknemers.
  • We zorgen voor snel herstel bij blessures en andere lichamelijke ongemakken.

ZO WERKT BEDRIJFSTHERAPIE

We werken zowel curatief als preventief. Het meeste effect heeft echter een integrale aanpak.

CURATIEF

Bij curatieve fysiotherapie zorgen we ervoor dat jouw medewerkers zo snel mogelijk herstellen of re-integreren na een klacht. We maken daarbij goede afspraken over een efficiënte samenwerking.

PREVENTIEF

Wil je dat we ook preventief naar de gezondheid op de werkvloer kijken, dan maken we een programma op maat. Hierin stemmen we onze aanpak goed af op de bedrijfsspecifieke omstandigheden.

INTEGRAAL

Wil je de zaken echt goed voor elkaar hebben, dan doen we beide: zowel curatief als preventief. Op deze manier streven we naar een gezonde werkomgeving, fitte medewerkers en een minimum aan uitval.

MAATWERK

Bij bedrijfsfysiotherapie gaat het om maatwerk. We bespreken jouw vraag, doen eventueel een inventarisatie en komen vervolgens met een voorstel dat is afgestemd op jouw bedrijf en medewerkers.

SAMENWERKEN

We werken veel samen met arbo-organisaties, brancheverenigingen en verzekeraars. Daardoor zijn we in staat op al jouw vragen snel een goed en compleet antwoord te geven.

Wil je jouw medewerkers bedrijfsfitness aanbieden? Die mogelijkheid hebben wij bij FitnessCentrum Heesch.

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

Chat openen