kinderfysiotherapie

 

Heeft je baby een voorkeurshouding? Of is rennen, springen, schrijven en kleuren niet vanzelfsprekend voor je kind? Denk dan eens aan kinderfysiotherapie.

Wanneer kinderfysiotherapie?

 

De ontwikkeling van baby’s en kinderen gaat meestal vanzelf. Maar soms wil het toch niet lukken en dan kan een kinderfysiotherapeut je kindje helpen om bijvoorbeeld zijn of haar fijne of grove motoriek te verbeteren. Maar natuurlijk kunnen ook kinderen met een specifieke aandoening terecht voor begeleiding en behandeling.

Zo werkt kinderfysiotherapie

 

Om op een speelse manier met je kind aan de slag te gaan en zijn of haar klachten te verbeteren, zijn er speciaal opgeleide kinderfysio’s in dienst.

Er is regelmatig overleg met ouders én, als ouders dat goedvinden, met artsen op het consultatiebureau, kinderartsen en onderwijzers op school. Zo nodig schakelen we ook kinderergotherapeuten of -logopedisten in.

Onze kinderfysiotherapeuten werken samen onder de naam: KinderFysio Maasland. Op verschillende locaties in Heesch, Oss en Berghem is het mogelijk je kind te laten behandelen. Wil je meer weten over kinderfysiotherapie? Kijk dan op onze website www.kinderfysiomaasland.nl

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

Chat openen