sportfysiotherapie

 

Sporten is geweldig om te doen; op welk niveau dan ook. Helaas geeft sporten soms ook blessures. Een sportfysiotherapeut kan je op allerlei gebieden van dienst zijn om weer zo snel mogelijk te kunnen gaan sporten.

Wanneer sportfysiotherapie?

 

Een geblesseerde sporter wil graag zo snel mogelijk weer aan de gang. Dat begrijpen wij als geen ander. We doen er dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. De sportfysiotherapeut kan in de volgende situaties iets voor jou betekenen:

  • Je hebt last van (sport)blessures, waardoor je niet meer kunt sporten zoals je wilt
  • Je wil trainingsadvies met aandacht voor blessurepreventie
  • Je wil advies over braces, schoeisel, kleding en/of materiaal
  • Je wil weten welke sport het beste bij jou past (bijvoorbeeld bij een handicap of chronische ziekte).

Onze sportfysiotherapeuten hebben zich als fysiotherapeut gespecialiseerd in specifieke sporten en zijn veelal zélf actief in o.a. voetbal, hockey, tennis, golf, wielrennen en atletiek.

Zo werkt sportfysiotherapie

 

Een sportfysiotherapeut kijkt naar je motoriek en analyseert je blessure. Samen met jou wordt een behandelplan opgesteld. Meestal bestaat zo’n behandelplan uit een of meerdere blessurebehandelingen, een aangepast oefen- of trainingsprogramma, eventueel het aanbrengen van een tape of brace. We werken voor het trainingsprogramma intensief samen met onze fitnesscoaches van FitnessCentrum Heesch. Samen begeleiden we je dus van A tot Z om jouw sport weer zo snel mogelijk op verantwoorde wijze op te pakken.

Preventie

Zorg ervoor dat je kunt blijven sporten en voorkom herhaling van dezelfde sportblessures. Jouw sportfysiotherapeut weet hoe!

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

FysioCentrum Heesch 0412 45 70 67
Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch
Cereslaan 12b, 5384 VT Heesch

Chat openen